En diversos formularis d’aquest lloc web, Xartic Telecomunicacions recull dades personals i informació dels usuaris per al seu emmagatzematge o utilització en relació amb ells. Aquestes dades s’incorporen a fitxers automatitzats titularitat de Xartic Telecomunicacions (d’ara endavant, el “Responsable del Fitxer”), amb domicili a C/ Ronda Paraires, 10 Baixos. 17800 Olot (Girona) El tractament d’aquests fitxers estarà subjecte a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i la seva normativa de desenvolupament.

Les dades de caràcter personal incorporades als formularis existents a la pàgina web formaran part d’un fitxer utilitzat per a la finalitat que a cadascun correspon, com per exemple per a contactar amb vostè a través del formulari de contacte.

Igualment l’informem que compta amb els drets d’accés, rectificació i cancel · lació, així com amb la possibilitat de revocar el seu consentiment, podent exercitar remetent una carta a C/ Ronda Paraires, 10 Baixos, 17800 Olot (Girona), o bé enviant un correu electrònic a info@xartic.net

Xartic Telecomunicacions es compromet a tractar totes les dades de caràcter personal de conformitat amb el que estableix la normativa aplicable i, en particular:

  • A tractar confidencialment les dades de caràcter personal del titular als quals tingui accés com a conseqüència de la seva navegació en el lloc web o com a conseqüència de la comunicació d’aquests als empleats de Xartic Telecomunicacions.
  • A adoptar les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzatives necessàries per evitar l’alteració, pèrdua i el tractament o accés no autoritzat a aquestes dades. Sense perjudici d’això, a causa de les actuals condicions de seguretat a Internet, el Responsable del Fitxer no pot garantir l’ús il · lícit de la informació dels usuaris per part de tercers. En conseqüència, Xartic Telecomunicacions  no garanteix ni assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis, de qualsevol naturalesa, que poguessin derivar d’alteració, pèrdua, el tractament, accés no autoritzat o l’ús il · lícit de la informació dels titulars per part de tercers.