Per què es va crear Xartic?

Xartic es va crear amb la idea d’arribar a llocs on els altres operadors convencionals no arriben o no donen un bon servei. També va ser creada per poder donar un servei proper i de qualitat.

Quins serveis oferim?

Oferim Internet residencial, Internet simètric per empreses, telefonia IP i telefonia Mòbil.

Com funciona la nostra tecnologia?

Xartic utilitza la comunicació inalàmbrica per ones com a mètode d’accés on es pot disfrutar d’una qualitat d’Internet de fibra òptica on es pot fer ús d’Internet i telefonia.

Com funciona la telefonia IP?

La telefonia IP funciona amb la mateixa xarxa de dades que l’Internet realitzant la reserva (QoS). Per poder establir trucades, només es necessita un terminal IP o bé un adaptador analògic a IP i tenir connexió a Internet. Amb la telefonia IP es realitza un estalvi molt important en les factures.

Com  puc saber si m’arriba cobertura?

Podeu consultar a l’apartat cobertura d’aquesta mateixa pàgina web, i si esteu a la zona de cobertura podeu sol·licitar una prova de cobertura sense cap compromís. Pel que fa a la Telefonia fixa i mòbil no fa falta que estigueu a l’àrea de cobertura.

Es necessari disposar d’una línia de Telefonia?

No, no cal disposar de cap línia telefònica (fixa) per utilitzar el nostre Internet. Tot i així Xartic posa a la vostra disposició tarifes molt econòmiques de línia fixa.

En cas que volgués utilitzar línia fixa o mòbil, podré conservar el meu número?

Sí , us tramitarem la portabilitat de la línia, o si ho desitgeu us podrem assignar un nou número de telèfon.