XARTIC és l’operador de telecomunicacions de la Garrotxa. Som una empresa local que ofereix els serveis d’Internet telefonia fixa i mòbil i podem garantir una millora d’aquests actualment existents a la comarca.

Disposem de troncal de fibra òptica a la Garrotxa amb el que podem oferir-li Internet d’alta capacitat, oferint solucions a mida a les seves necessitats.

La nostra experiència en projectes de fibra òptica permet adaptar-nos a cada necessitat i servei, garantint en tot moment la connexió i la possibilitat d’ampliació.

Tenim nodes distribuïts per tota la Garrotxa, i a través de radioenllaços, podem oferir una connexió d’Internet simètrica, d’alta capacitat i amb unes prestacions properes a la fibra òptica allà on encara no està disponible.

Gràcies a la nostra experiència en xarxes sense fils, podem portar a terme projectes que s’adaptin a les necessitats del client, ja sigui de distribució dins d’un establiment o bé en espais oberts.

Des de Xartic ens agradaria que valoréssiu la nostra proposta com un operador de proximitat, presentant una alternativa real i de confiança als operadors tradicionals.